Хитови декорации за маникюр през лятото

маникюрТази година лятото, както всеки път е съпроводено с много цветове не само при облеклото, но и в декорациите на маникюра. Различното този път е че съчетанието с френски маникюр се измества от пъстри, цветни и нестандартни форми. Контраста на цветовете е на предна линия, като не се търси съчетаване с тоалета или аксесоарите. Маникюрът това лято е един самостоятелен елемент, който се отличава, а не се слива с цялостната визия.

За още по – голямо очарование използването на скъпоценни камъчета, като част от декорацията на маникюра завладява модните среди. Те придават още по – голяма дързост, но в същото време си остават едно от най – стилните допълнения към маникюра.

Ако държите да се откроите и да бъдете забелязани заложете на ярките цветове. Това лято забравете за пастелните тонове, или по – скоро тази година. Модните диктатори предвиждат наситените цветове да останат на мода до края на годината.

За всички вас сме подбрали няколко снимки с актуални декорации на маникюр за тази година. Разгледайте нашите предложения, може да попаднете на идея, която да ви вдъхнови за следващото ви посещение при маникюриста.

интересен маникюр 1

 

красив маникюр

летен маникюр

маникюр пчеличка

неонов маникюр

розов маникюр

свежарски маникюр

свеж маникюр

One thought on “Хитови декорации за маникюр през лятото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *