Loading...
Облекло

Дрехите издават сексуалност и стил

drehite izdavat seksualnost i stil

Дамски дрехи има във всеки голям магазин за облекло. Изборът, който може да направи една жена между дамски панталони, дамски сака, шлифери, палта, обувки, елегантни рокли, ежедневни рокли и поли е толкова голям, че е трудно на моменти да комбинира всичко по начин, който да се хареса на силния пол. Допълнителна пречка за това се превръща и факторът, че мъжете имат различни разбирания за това, кое е секси и кое не, от разбиранията на нежния пол. Няколко прости съвета могат да дадат правилният сигнал на мъжете.

drehite izdavat seksualnost i stil

Представителките на нежния пол трябва да знаят, че мъжете си падат по две неща. Това са краката на една жена и нейният бюст. Поради тази причина тези два елемента от женската фигура трябва да бъдат изложени на показ в случай, че искате повече мъже да флиртуват с вас. Ако заложите на дамски панталони, джинси, дамски поли, които са къси или къси панталони, както и на дамски рокли, които също имат малки размери, то трябва да знаете, че мъжете вероятно ще ви обърнат голямо внимание. Ако тези тоалети бъдат комбинирани с високи обувки, това определено ви дава предимство пред конкуренцията. Обувките на висок ток няма как да останат безразлични в очите на силния пол. В същото време дамите имат силен коз в привличането на мъжете и това са чорапите.

Те са аксесоар в тоалета на жените, който може да бъде изключително стилен и ефектен, комбиниран по правилният начин. Една дълга елегантна рокля в черно, която е комбинирана с черни обувки на ток и черни чорапи могат да предизвикат истински фурор сред господата. Ако решите да заложите на блузи, имайте предвид, че по-разтворените блузи се харесват повече на силния пол. Също така ефектно за мъжете е и ако блузата подчертава формите на тялото. Каквато и блуза да изберете имайте предвид, че мъжете ще направят тънката разлика между сексапилна жена и лека жена, в случай, че деколтето ви е по-дълбоко от нормално приемливото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса