Loading...
Облекло

Хитови декорации за маникюр през лятото

маникюрТази година лятото, както всеки път е съпроводено с много цветове не само при облеклото, но и в декорациите на маникюра. Различното този път е че съчетанието с френски маникюр се измества от пъстри, цветни и нестандартни форми. Контраста на цветовете е на предна линия, като не се търси съчетаване с тоалета или аксесоарите. Маникюрът това лято е един самостоятелен елемент, който се отличава, а не се слива с цялостната визия.

За още по – голямо очарование използването на скъпоценни камъчета, като част от декорацията на маникюра завладява модните среди. Те придават още по – голяма дързост, но в същото време си остават едно от най – стилните допълнения към маникюра.

Ако държите да се откроите и да бъдете забелязани заложете на ярките цветове. Това лято забравете за пастелните тонове, или по – скоро тази година. Модните диктатори предвиждат наситените цветове да останат на мода до края на годината.

За всички вас сме подбрали няколко снимки с актуални декорации на маникюр за тази година. Разгледайте нашите предложения, може да попаднете на идея, която да ви вдъхнови за следващото ви посещение при маникюриста.

интересен маникюр 1

красив маникюр

летен маникюр

маникюр пчеличка

неонов маникюр

розов маникюр

свежарски маникюр

свеж маникюр

One comment
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса