Loading...
Дом

Няколко безценни идеи за шикозна спалня

Луксозна спалня в кафяво

Луксозна спалня в кафяво

Мислите ли как да промените външния вид и излъчването на спалнята си, без да влизате в преразход? Искате ли да промените тази част от дома си така, че да бъде като нова, но да не сменяте цялото обзавеждане? Вероятно на поне един от двата въпроса отговорът е „ДА“. В такъв случай сте попаднали на правилното четиво. В следващите редове ще ви запознаем с няколко трика, които ще превърнат вашата спалня в любимото помещение от дома ви.

Настанете приятно ухание в спалнята

Ако желанието ви е да промените облика на спалнята благодарение на нови мебели нашият съвет е да заложите на мебели Арта по поръчка. Ако мислите да опитате да направите същото , но благодарение на подръчни материали и няколко трика, то започнете с аромата в помещението. Няма нищо по приятно от това влизайки в една стая да усетите приятен отпускащ аромат. Как да го постигнете? Като начало е добре в стаята да има постоянен приток на свеж въздух. Ако имате нетърпимост към различните видове ароматизатори заложете на ароматните свещи. Освен приятния аромат те идеално могат да допълнят декора в спалнята. От друга страна различните билки също са удачен вариант. Подберете предпочитаните от вас ароматни билки, изсушете ги и зашийте в платнени торбички. Може да ги поставите в гардероба, под матрака, чекмеджетата на нощното шкафче. По този начин няма да ви се натрапват, но аромата ще се разнася из цялото помещение.

Премахнете излишните предмети

Всеки от нас има любими плюшени играчки и различни сувенири подарени от приятели и най – често ги поставяме в спалнята. Е, ако държите на промяна и малко повече свободно пространство е време да се отървете поне от половината. Веднъж освободили част от рафтчетата ще осъзнаете, че така се чувствате много по – добре. Не е изключено да поискате да се отървете от всички излишни дрънкулки и с право. Оставете два – три от любимите си предмети, за да не загуби спалнята идентичността си, но нека това да бъде всичко.

Добавете нов нюанс в спалнята

Един нов нюанс в спалнята би променил изцяло облика ?. Вместо да предприемете цялостно пребоядисване насочете вниманието си само към едната стена или колона. Изберете подходящ цвят съобразен с декора и действайте смело. Ако пък нямате желание да си цапате ръцете изберете цветен тапет с приятни детайли и го поставете на желаното място. Вижте как само за няколко часа без почти никакви средства може да преобразите спалнята си.

Шикозна спалня

Нов нюанс може да означава и нова поръчкова мебел, съвзем незначителна като обем, която да допълни приятното усещане за уюут в спалнята, пример за подобна мебел е малкия скрин, разчупена библиотека или стилна нощна лампа. При който и да е производител на мебели в София да отидете, предполагаме, че ще получите адекватни съвети за разнообразяване на спалнята.

Това са три съвсем лесни за изпълнение идеи, които наистина могат да променят всяко едно помещение не само спалнята. Не е нужно да харчите много пари и да отделяте дни или седмици за ремонт, за да постигнете този резултат. А сега се залавяйте за работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса