Loading...
Облекло

Изборът на дамски обувки

Дамски обувкиНе знам дали съществува жена, която не е запозната с болката в краката, подуването им и дискомфорта. Всичко това може да бъде причинено само от един чифт неудобни обувки. За да изглеждате добре, да имате елегантна походка и да не се притеснявате от появата на мазоли е необходимо да избирате обувките си с особено внимание. Предлагаме ви няколко съвета, или по скоро правила, с които е необходимо да се съобразите, за да се сдобиете със страхотни обувки.

Съвет за стилни обувки

Стилни обувки в представата на много жени изглеждат по следния начин: Зашеметяващо високи токове! Не, това съвсем не е определение за стил, а още по – малко, когато става дума за обувки, ботуши, боти и т.н. Това което имаме предвид ние е, купувайки обувки дамите да се стараят да ги подбират, така че да са в допълнение към облеклото. А най – важно условие е високо качество на материалите. Ако една обувка е изработена от естествени материали, то тя със сигурност притежава повече от необходимите качества, за да бъде на нечий женски крак. Стилната обувка, освен че изглежда добре и ви кара да се чувствате добре!

Правилен размер

Правилният размер е от изключително значение, когато пристъпвате към покупка на обувки. Знаейки, че вашия номер е 38ми, решавате да си купите чифт обувки, без да мерите. Прибирайки се в къщи установявате, че посочения размер на подметката не отговаря на действителността и вие имате обувки, които не могат да ви влязат в употреба. Никога, наистина никога не правете тази грешка! Винаги мерете преди да купите, това с пълна сила важи както за облеклото, така и за обувките. Премерете ги, направете няколко крачки, уверете се че не чувствате дискомфорт и чак тогава купувайте. Това е основното правило, в случай е желаете краката ви да се чувстват отпочинали дори след дълъг работен ден.

Височина на токовете

Смятате, че високите токчета, ще накарат краката ви да изглеждат безкрайни… В това може и да има малка истина, но чак безкрайни няма да станат. Факт, обувките с висок ток издължават силуета и правят фигурата по – стройна. Колко висок трябва да бъде тока, за да придобиете това излъчване? Всъщност противно на схващанията 5 сантиметрово „отлепяне“ от земята е напълно достатъчно са да постигнете оптическата измама на дългия крак. Незнайно защо доста жени се движат по улиците с убийствено високи токове и в старанието си да изглеждат добре се получава следната комична картинка. Ситни крачки, нелепо свити колене, отпуснати рамене, безпричинно и постоянно взиране в земята.

Мили дами не си причинявайте подобни мъки, бъдете разумни и мислете практично!

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса