Изборът на висококачествено дамско облекло

дамска конфекцияЗакупуване на качествени дрехи за повечето хора означаването харчене на много пари. Замисляли ли сте се всъщност колко по – качествена се оказва закупената българска дамска конфекция в сравнение с повечето вносни облекла. Всички дами които държат на качеството са се уверили че доста български фирми го предлагат. Ако не сте наясно как точно да разберете дали дадена дреха си струва парите ние ви предлагаме няколко съвета, които ще ви бъдат от полза при следващото пазаруване.

Първата стъпка към закупуване на качествена дреха е да знаете в какво точно се изразява това качество. Например би било добре ако сте наясно как изглежда добре направения шев, кои платове са по – издържливи, кое закопчаване е по – удобно и т.н. Ако сте наясно с всичко това, то е почти сигурни, че в гардероба ви винаги има висококачествени дрехи, които не отиват на боклука след няколко пранета.

Когато в ръцете ви попадне блуза или панталон внимателно огледайте всички ръбове, подгъви, потърсете малки петънца и подобни дефекти. Колкото и да се стараят производителите допускат неволни грешки, за които вие в никакъв случай не трябва да плащате. При наличие на някой от горепосочените дефекти, оставете артикула или ако решите въпреки това да го закупите, то отстъпката, която буха ви направят в магазина трябва да е от порядъка на около 50 %.

Копчетата и циповете винаги може да ви изиграят лоша шега, ако не обърнете внимание на това как са поставени. Разкопчайте и закопчайте няколко пъти ципа, за да се уверите, че работи гладко. Уверете се, че копчетата са добре пришити и няма да изгубите някое от тях при първото обличане на дрехата. Незнайно защо производителите пренебрегват поставянето на резервни копчета, а на вас това може да ви постави в доста неловка ситуация.

След внимателно инспектиране на дрехата задължително пробвайте. Качествената дреха винаги стои страхотно, дори и на по – пълни дами. Дължината на ръкавите, крачолите пасва перфектно, номерата отговарят на стандартните, и ви е се чувствате чудесно.

Това са най – основните правила, които ще ви бъдат от помощ при избора на качествена дамска конфекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *