Loading...
Облекло

На вниманието на дамите: Мъжете могат да разгадаят характера ви

obuvki za jenata spored haraktera

Дами, ако смятате, че вие оставате една енигма и мистерия за мъжете около вас и те могат да научат за вас и вашата същност само от това, което им покажете вие, то се лъжете. Оказва се, че един от най-любимите ви аксесоари и вещи от векове насам, а именно обувките, са способни да разкрият пред силния пол вашия характер и емоции. Това става много лесно и специалистите казват какво означава за мъжете ако вие залагате на гамата официални обувки s.oliver например или пък на спортните обувки caprice, както и на някой спортно елегантни модели немски обувки например.

Какво могат да разберат мъжете за вас? Ако смятате, че те само гледат краката ви по цяло лято, но това не им говори нищо, то се лъжете. Днес мъжете са много по-възприемчиви от преди векове и много по-ерудирани в женската същност ако щете. Поради тази причина едни damski obuvki на висок ток например, могат да покажат на мъжа, че вие сте купонджийка, уверена в себе си и обичате мъжете да ви заглеждат, но трябва да внимавате, защото неволно или можете да станете обект на подигравки и да влезете в категорията „кифла”, което на свой ред не се харесва на много мъже.

В същото време ако залагате на спортни обувки или такива с равна подметка, то вие сте от дамите, които са запазили поне нещо детско в себе си. Вие искате да ви е удобно и държите на комфорта и сигурността, което е чудесно. Мъжете търсещи такива дами ще си паднат по вас, защото те ще ви приемат, като обект, за който трябва да се грижат. Но в същото време трябва да внимавате, защото ако вашият обект на желанията иска силна жена до себе си, то има опасност вие да не отговаряте на тези неговия желания и това да си проличи.

Ако пък си падате по мъжки обувки, то вие сте властна и може дори да бъдете определена, като манипулативна. Цените приятелите, но трудно успявате да създадете връзка.

One comment
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса