Loading...
Облекло

Обувки според характера на дамата

Legs of two businesswomen under the meeting room tableОбувките често говорят много за самите нас и нашия характер. Понякога често не осъзнаваме защо сме си избрали точно определен модел и цвят, но подсъзнателно ние винаги избираме обувка в тон с настроението си и етапа от нашия живот, в който се намираме в момента. Как да се научим да разчитаме подобни знаци и бързо да разпознаваме какъв човек стои срещу нас, дори да го виждаме за първи път?

Един от отличителните признаци е мястото, от което човек си закупува обувки. Известните марки, бутиковите модели, високото качество на обувката определено говорят, че човек не пести средства за своето удобство и перфектен вид. Такива хора най-често обичат себе си и са на мнение, че заслужават само най-доброто. Техните изисквания към света са високи и са готови да се борят, дори на висока цена. От друга страна има хора, които никога не биха отделили голяма сума, без значение дали става дума за дамски обувки или мъжки обувки. Те най-често имат по един чифт за отделните сезони и в края им лесно се сбогуват с тях. Това са личности, които имат силно развито чувство за практичност и рационалност. Те не се страхуват от промени и рядко събират ненужни вещи. Склонни са дори да си купуват обувки онлайн, тъй като за тях това е само необходимост, а не удоволствие.

Втори отличителен фактор е цвета на обувките. Черния цвят на изчистен модел говори за стил и класа, понякога съчетана със строгост и сдържаност. Често избиран цвят за официални случаи, от такива хора можете да очаквате сериозност във всяко едно отношение. Избора пък на ярки и отличителни цветове може да ви навежда на мисълта, че човека пред вас е импулсивен, много емоционален и като цяло отворен към света. Ако пък видите пораснал човек с на пръв поглед детски обувки, бъдете сигурни че човека до вас все още е дете по душа.

Научете езика на обувките и винаги ще бъдете една крачка напред в опознаването!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Избор на редактора
Толерантно отношение между децата
Избор на облекло
Домашни маски за коса